Om Osloadvokatene


Osloadvokatene er et av Norges ledende advokatfirmaer innen familierett, erstatning etter personskade, eiendomsrett og rådgivning til bedrifter med under 50 ansatte.

Historie


Osloadvokatene AS ble stiftet i 1998 av advokat Arne Heiestad. Selskapet hadde fra første stund fokus på å bistå privatpersoner og småbedrifter. Virksomheten økte raskt, og allerede i 2004 ble lokalene i Akersgaten 7 for små og virksomheten flyttet til Torggata 10 ved Youngstorget.

I 2015 flyttet Osloadvokatene inn i helt nyoppussede lokaler i Pilestredet 29A. Det er kort vei til tinghuset og forliksrådet, og lett å finne parkering ved kontorene.  Lokalet har god plass og alle kontorer et bygget opp fra start med tanke på å skape god lydisolasjon mellom cellekontorene og mellom møterommene.

I 2004 fikk Osloadvokatene rettighetene til domenet advokat.no og besluttet å endre firmanavn en periode til advokatfirmaet Advokat.no AS. Selskapet tok imidlertid vare på navnet Osloadvokatene hele perioden og gikk tilbake til sitt opprinnelige firmanavn igjen.

AAA-rating fra Dun & Bradstreet

Osloadvokatene har blitt vurdert som et solid selskap og har fått en såkalt AAA-rating fra Dun & Bradstreet (trippel A). AAA-rating er et solid kvalitetsstempel.

Dun & Bradstreet sier følgende:

En AAA-rating er et kvalitetsstempel som gir et godt forhandlingsgrunnlag ved inngåelse av avtaler med kunder, leverandører og bankforbindelser.

Våre advokater

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.