Osloadvokatene


Osloadvokatene er det advokatfirmaet i Norge som er best likt. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har like mange følgere på Facebook.

Osloadvokatene er ledende innen familierett, erstatningsrett, eiendomsrett og kontraktsrett.


I 2015 flyttet Osloadvokatene inn i helt nyoppussede lokaler i Pilestredet 29A. Det er kort vei til tinghuset og forliksrådet, og lett å finne parkering ved kontorene.  Lokalet har god plass og alle kontorer et bygget opp fra start med tanke på å skape god lydisolasjon mellom cellekontorene og mellom møterommene.

I 2004 fikk Osloadvokatene rettighetene til domenet advokat.no og besluttet å endre firmanavn en periode til advokatfirmaet Advokat.no AS. Selskapet tok imidlertid vare på navnet Osloadvokatene hele perioden og gikk tilbake til sitt opprinnelige firmanavn igjen.

Osloadvokatene har bestått i 20 år og består av 30 advokater og advokatfullmektiger.

Vi har egne faggrupper som holder seg oppdatert på den seneste utviklingen. Våre kjerneområder er erstatning etter personskade, familierett, arbeidsrett, trygderett, eiendomsrett og rådgiving for mindre bedrifter. På disse områdene er advokatene i Osloadvokatene blant landets fremste. Advokatene er ofte i retten og har svært god kunnskap om de prosessuelle reglene.

Osloadvokatene har for lengst etablert seg som et av landets ledende advokatfirmaer. Vi tilbyr advokatbistand i hele landet og er opptatt av å bruke det nyeste innen kommunikasjonsteknologi for å gjøre kommunikasjon med klienter, motparter og offentlige instanser så ryddig og effektiv som mulig.

Osloadvokatene er et moderne advokatfirma som også kan kontaktes på Facebook. Våre klienter fortsetter som regel å følge oss på Facebook og kommer gjerne tilbake senere om det dukker opp et juridisk spørsmål. Vi er idag det advokatfirmaet med flest følgere på Facebook. Vi har sommeren 2017 over 10 000 følgere på våre Facebooksider. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har så mange følgere. Vi takker for tilliten og for at så mange av dere fortsatt vil bruke oss om igjen og om igjen ved behov.

Det er enkelt å kontakte oss. Vi kan nås på telefon, epost eller ved å fylle ut kontaktskjemaet vårt. Vårt organisasjonsnummer er 980 059 081. Sentralbordet tar imot telefonhenvendelser mandag til fredag mellom 08.00 – 17.00. Advokatene kan også kontaktes direkte på telefon eller epost.

Våre advokater

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.

Send henvendelse

Kontaktskjema - bottom