Profil


Advokat/partner Nicolay Carlsen er spesialist innen eiendoms- og kontraktsrett.

Han er en erfaren eiendomsrettadvokat og har ført mange regressaker både mot takstmenn, håndverkere og eiendomsmeglere etter reglene for profesjonsansvar. Etter lang tid som advokat hos Claims Link AS, har han også særdeles god kjennskap til boligsaker hvor avhendingsloven kommer til anvendelse. Han har derfor et solid fundament innen eiendomsrett, kontraktsrett og forsikringsrett.

Advokat og partner Nicolay Carlsen har også erfaring med håndverkertjenester, samt forbruker- og kjøpsrett knyttet til tvister ved kjøp og salg av blant annet kjøretøy som bil, bobil, båt, motorsykler og andre typer kjøp/salg.

Carlsen har ført en rekke saker for domstolene, herunder både tingrett og lagmannsrett. I tillegg har han deltatt i forberedelse av saker for Høyesterett. Advokat Nicolay Carlsen har videre bred erfaring som kursleder for eiendomsmeglere.

«Inngir integritet og tillitt fra a-å. Meget god og presis kommunikasjon gjennom hele prosessen, noe jeg syntes var særdeles befriende.»

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.

Send henvendelse

Kontaktskjema