Marius Martinsen-Røsting

Advokat/partner
Last ned vCard

Profil


Senioradvokat Marius Martinsen-Røsting er eiendomsspesialist

Han har jobbet som advokat i mange år med saker som oppstår ved kjøp og salg av eiendom, med avtalerett og med andre typer mangelsaker.

Martinsen-Røsting har mye erfaring med saker der en eiendom ikke er lovlig sammenholdt med hva den er byggemeldt for. Det er saker hvor f.eks. eiendommens loft eller kjeller er ulovlig innredet eller der det ikke er lovlig med utleie. Slike saker vil ofte kunne utgjøre en mangel etter boligsalg og Martinsen-Røsting kan bistå både selger og kjøper.

Han har dessuten erfaring innen forsikringsrett der hans spesialområde er brann- og kombinertforsikring. Han kan således bistå i saker vedrørende innboforsikringer, husforsikringer og skadeoppgjør knyttet til disse. I tillegg til dette har han erfaring med saker knyttet til det rettslige ansvaret en revisor kan komme i og han har vært varamedlem i Finansklagenemnda Klage.

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.

Send henvendelse

Kontaktskjema