Erlend Velle-Skretteberg

Advokatfullmektig
Last ned vCard

Profil


Advokatfullmektig Erlend Velle-Skretteberg har særlig interesse for familierett og er tilknyttet Osloadvokatenes familierettsavsdeling.

Advokatfullmektig Velle-Skretteberg er spesialist på forvaltningsrett, herunder trygderett, skolesaker og utlendingsrett. Han var leder for forvaltningsrettsgruppen til Jushjelpa i Midt-Norge under studiene og har mange års arbeidserfaring fra utlendingsforvaltningen.

Spesielt stor takk til advokatfullmektig Erlend Velle-Skretteberg for hjelpen. Hjelpen din avgjorde at min kjære fikk komme hjem. – Christer, 17. februar 2021.

Velle-Skretteberg har skrevet masteroppgave om straffeutmåling, og har valgfag i kriminologi og rettslige bevisteori. Han er derfor godt skikket til å bistå deg med krav om voldsoffererstatning, samt til opptre som bistandsadvokat eller forsvarsadvokat.

Han vil også kunne gi deg god bistand i saker knyttet til samlivsbrudd, barnefordeling, barnevern, familievold, erstatning ved trafikk- eller yrkesskade, og kjøpsrett.

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.

Send henvendelse

Kontaktskjema