Erlend Velle-Skretteberg (Permisjon)

Advokat
Last ned vCard

Profil


Advokat Erlend Velle-Skretteberg har særlig interesse for familierett og er tilknyttet Osloadvokatenes familierettsavsdeling.

Advokat Velle-Skretteberg er spesialist på familierett og bistår med økonomisk oppgjør etter samlivsbrudd/skilsmisse. Han vil kunne gi deg god bistand i saker knyttet til samlivsbrudd, barnefordeling, barnevern og familievold.

Han har også god kompetanse innen utlendingsrett etter å ha jobbet i Utlendingsdirektoratet og Utlendingsnemnda. 

Erlend var under studiet leder for forvaltningsrettsgruppen til Jushjelpa i Midt-Norge og har derfor mange års arbeidserfaring med forvaltningsrettslig saker. 

Velle-Skretteberg har skrevet masteroppgave om straffeutmåling, og har valgfag i kriminologi og rettslige bevisteori. Han er derfor også godt skikket til å bistå deg med krav om voldsoffererstatning, samt til opptre som bistandsadvokat eller forsvarsadvokat.

«Spesielt stor takk til advokatfullmektig Erlend Velle-Skretteberg for hjelpen. Hjelpen din avgjorde at min kjære fikk komme hjem.» 

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.

Send henvendelse

Kontaktskjema