Erle Aas Bjørnstad (Permisjon)

Advokat
Last ned vCard

Profil


Advokat Erle Aas Bjørnstad er spesialist innen barnerett.

Bjørnstad har er tilknyttet familierettsavdelingen og bistår i foreldretvister på tvers av landegrenser. Hun har blant annet skrevet mye om situasjoner hvor foreldrene er bosatt i hvert sitt land, og hvordan disse sakene håndteres i domstolen.

Advokat Bjørnstad påtar seg også oppdrag som bistandsadvokat, og har særlig erfaring med ofre for seksuelle overgrep og mishandling i nære relasjoner. Hun er en erfaren bistandsadvokat, og ivaretar deg og dine interesser.

Advokat Erle Aas Bjørnstad har tidligere arbeidet med saker etter opplæringsloven og situasjoner hvor barn opplever mobbing. Advokat Bjørnstad kan bistå med krav om erstatning i slike saker.

Hun har interesse for økonomiske oppgjør etter endt samboerforhold eller endt ekteskap. I disse sakene skal alle verdier gjennom et liv fordeles, og det er viktig at man får hjelp av en advokat som kan ivareta dine interesser.

«Utrolig dyktig advokat! Gitt trygghet å har god kunnskap! Hjulpet mye med spørsmål som jeg har sittet med angående prosessen av anmeldelse, avhør og rettssak! Føler meg veldig trygg for eventuelt en rettssak.»

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.

Send henvendelse

Kontaktskjema - bottom