Aleksander Thon Aasen

Senioradvokat
Last ned vCard

Profil


Advokat Aleksander Thon Aasen er spesialist på saker innen helserett, arbeidsrett og trygderett. Han jobber også med endel andre rettsområder.

Han har hatt forsikringsrett som valgfag på studiet, og han har skrevet avhandling om erstatning etter pasientskader.

Advokat Thon Aasen vil hovedsakelig jobbe med personskaderett og NAV-saker hos Osloadvokatene. Ettersom han har spisskompetanse i helse- og trygderett er han godt kjent med NAV-systemet og reglene som gjelder der. Aasen hjelper deg med å få vedtak omgjort.

Aasen har lang erfaring innen utlendingsrett og arbeidsrett og vil dermed også jobbe med slike saker.

Aleksander møtte meg med respekt i en veldig vanskelig situasjon. Å komme inn til Osloadvokatene var en vanskelig avgjørelse for meg. Man ønsker egentlig å bare ha fred og glemme alt det vonde. Det er i disse situasjonene man burde stå opp for seg selv. Rettigheter kan kjennes påtrengende og skremmende fordi man skammer seg ofte når man har vært utsatt for vold. Jeg følte meg trygg og ivaretatt da jeg kom til Osloadvokatene, og Aleksander var profesjonell og ryddig. Han tok hensyn til meg i den prosessen jeg var i. Jeg kan ikke få rost han nok! Takk for god hjelp, Aleksander – Rikke 27. februar 2020.

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.

Send henvendelse

Kontaktskjema