Osloadvokatene har inngått et samarbeid med den meksikanske ambassaden i Norge


I oktober i år inngikk Osloadvokatene en samarbeidsavtale med den meksikanske ambassaden i Norge. Osloadvokatene har dermed blitt en av samarbeidspartnerne til den meksikanske utenriksstasjonen. I henhold til avtalen vil Osloadvokatene være til disposisjon for både ambassadens representanter og meksikanske statsborgere i Norge. Vi er stolte over å ha inngått et samarbeid med den meksikanske ambassaden og vil gjøre vårt ytterste for å sikre et godt og faglig sterkt samarbeid.

Juridisk bistand til ambassadens representanter og meksikanske statsborgere

Avtalen innebærer at Osloadvokatene vil være tilgjengelige for juridisk bistand for både ambassadens representanter og meksikanske statsborgere i Norge. I tillegg til å kunne bistå med juridisk bistand og veiledning, vil våre advokater også kunne bistå i rettslige prosesser. Våre advokater deltar også gjerne på faglige seminarer og har mulighet til å holde foredrag om temaer innenfor ulike rettsområder for å bidra til økt kunnskap og forståelse om forhold ved det norske rettssystemet.

Osloadvokatene har høy kompetanse innenfor en rekke ulike rettsområder

Osloadvokatene er i dag blant ett av de 20 største advokatfirmaene i Norge og vi er ledende innen barne- og familierett, erstatningsrett, arbeidsrett, eiendomsrett og kontraktsrett. I tillegg har vi også flere advokater med høy kompetanse og lang erfaring inne strafferett. Våre advokater har selvsagt også inngående kunnskap om det norske rettssystemet, og vi kan derfor tilby meksikanske statsborgere juridisk bistand av høy kvalitet innenfor en rekke ulike rettsområder.

Du kan ta kontakt med ambassaden eller oss direkte

Dersom du er meksikansk statsborger og har behov for juridisk bistand kan du henvende deg til den meksikanske ambassaden. En representant ved utenriksstasjonen vil kunne gi deg svar på spørsmål vedrørende ordningen og deretter formidle kontakt med oss. Det vil også være mulig å ta kontakt med oss direkte per mail eller telefon. Vi vil da orientere ambassaden, og basert på hva saken gjelder vil vi finne den advokat som er best egnet til å bistå deg i saken.

Her kan du lese mer om samarbeidet: 

The Mexican Embassy implements consultant lawyer program

La Embajada de México implementa programa de abogados consultores

embamex.sre.gob.mx/noruega/index.php/inicio/noticias/292-la-embajada-de-mexico-implementa-programa-de-abogados-consultores