Mariann Næss

Advokat / Partner

Profil


Mariann Næss er advokat og partner hos Osloadvokatene. I tillegg er hun leder for Osloadvokatenes arbeidsrettsavdeling.

Advokat Næss jobber primært innenfor områdene arbeidsrett, kontraktsrett og kjøpsrett. Hun har betydelig prosedyreerfaring innenfor disse fagområdene, samt i forhandlinger om minnelige løsninger både i og utenfor domstolene.

Innenfor arbeidsrett har advokat Næss bred erfaring hvor hun har bistått både arbeidstaker og arbeidsgivere i spørsmål knyttet til blant annet ansettelser, utforming av arbeidskontrakter, personalkonflikter, varslingsaker, oppsigelse, avskjed, HMS, nedbemanning og omstillingsprosesser.

Hun innehar høy faglig kompetanse innenfor de fagområder hun bistår innenfor. Gjennom mange år har hun bygget opp solid kunnskap som gjør at hun i mange år har blitt benyttet som fast advokat og juridisk rådgiver for flere av firmaets kunder. Anmeldelse av en av hennes klienter lyder:

«Jeg har fått bistand fra Mariann til å løse ulike juridiske tvister og saker, og jeg er meget godt fornøyd med både kunnskapsnivå, tilgjengelighet og ikke minst løsningsgrad. Kan anbefales»

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.

Send henvendelse

Kontaktskjema