Anne Kathrine Fokk

Advokat/partner

Profil


Anne Kathrine er partner hos Osloadvokatene. Hun har omfattende erfaring fra domstolene innen saker som gjelder familierett, arbeidsrett, forvaltningsrett, utlendingsrett og opplæringsloven. Hun jobber også endel som bistandsadvokat. De siste årene har hun stort sett jobbet med alle type saker innen arbeidsrett og hun omtales ofte som en arbeidsrettsadvokat.

Fordelen med at Anne Kathrine har så allsidig erfaring er en breddeforståelse som ikke alle advokater har. Hun evner å se saken fra alle sider og kan derfor få frem mange gode poeng som andre advokater ikke ser. Dette fører ofte til at hun vinner sine rettssaker og oppnår gode forlik. Skal man trekke frem et spesialområde er det hennes inngående kunnskap om usaklige oppsigelser og sluttpakker. Det lønner seg å kontakte Anne Kathrine allerede når man blir innkalt til drøftelsesmøte. Da kan man få med seg Anne Kathrine i møtet og da stiller man sterkt.

Anne Kathrine har ført mange saker for domstolene og er svært flink til å prosedere sakene. I de fleste arbeidsrettssaker er det viktig å det å føre bevis for det faktum man ønsker at retten skal legge til grunn. Anne Kathrine har bistått mange arbeidstakere som er sykemeldte og hvor arbeidsgiver ikke gjør nok for å tilrettelegge i forhold til den ansattes behov.

Hennes klienter oppfatter Anne Kathrine som en svært dyktig og engasjert advokat. Det er akkurat en slik advokat man ønsker å ha på sin side i en arbeidsrettssak.

Få rask hjelp
av en advokat


Ønsker du hjelp fra en advokat kan du sende oss en henvendelse – Helt uforpliktende. Vi finner en passende advokat som vil ringe deg i løpet av dagen.